Medewerker planning en inkoop (1 fte)

Voel jij je als een vis in het water bij de termen dynamiek, overzicht houden en schaken op meerdere borden? Krijg jij energie van plannen, contacten met leveranciers over de hele wereld en het samenwerken met collega’s?
Zo ja, dan zou jij wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor de positie van Medewerker planning en inkoop bij ons bedrijf!

Wat ga je doen?
Als Medewerker planning en inkoop ben jij de spin in het web in onze organisatie. Jij stelt de productieplanning op en schakelt bij als er iets wijzigt. Je vraagt offertes op bij onze leveranciers en plaatst uiteindelijk ook de inkooporders. Je bent in staat om relaties met onze leveranciers op te bouwen en te onderhouden, maar weet ook de juiste prijsafspraken voor VGE voor elkaar te krijgen.
Klachten schrikken jou niet af. Hiermee ga je actief aan de slag en je zoekt naar de juiste oplossing.
Zie jij mogelijkheden ter verbetering in ons proces? We nodigen je uit om hierover mee te denken en het maximale uit jezelf én VGE te halen.

Wat neem je mee?
Wij zoeken een persoon die bij ons past. Een persoon met de VGE mentaliteit die het belangrijk vindt om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Een rijtje met opleidingsachtergrond, kennis en kunde ga je hier niet vinden, wel een opsomming van eigenschappen waarmee jij er wel komt bij ons:

 • Energiek: geen enkele dag is hetzelfde, hier kun jij met jouw energie mee omgaan.
 • Sociaal vaardig: communiceren met collega’s, leveranciers en klanten, hier draai jij je hand niet voor om (ook niet als het in het Engels is).
 • Rust kunnen bewaren: in onze dynamische omgeving weet jij je hoofd koel te houden.
 • Analytisch: je bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en de juiste prioriteiten te stellen (de affiniteit met techniek helpt jou hierbij).
 • Gestructureerd: in alle hectiek ben jij in staat om ook nog eens overzicht te behouden.

Over VGE
Wij zijn dé expert op het gebied van UV-C desinfectie oplossingen voor schoon en veilig water. In ons gloednieuwe pand in Schijndel ontwikkelen en produceren wij nieuwe duurzame producten op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector.

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samen gaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen!

Maar ook onze personeelsuitjes worden gewaardeerd door onze medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.650,-
 • 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • 50% van jouw pensioenpremie wordt betaald door VGE
 • Iedere dag vers fruit in de kantine
 • Korting op je sportschoolabonnement
 • Werktijden in overleg te bepalen
 • Mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling

Zin om aan de slag te gaan?  

Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan voor 29 februari 2024 jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Christian van de Pas (Manager Operations), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkomgeving? Klik dan hier.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Medewerker planning en inkoop

Sollicitatie pagina

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue Lagoon

Blue Lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Xclear Logo NEW Zwart Xclear

Xclear levert de beste desinfectie-oplossingen voor helder vijverwater. Van professional tot hobbyist, Xclear biedt een breed assortiment aan water UV-oplossingen voor alle soorten vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website