Even voorstellen.. Coördinator backoffice

Vandaag stellen we graag iemand aan je voor van ons team; Rian Heesakkers. Ze is als coördinator backoffice de spil in het web bij VGE B.V.

1 januari 2021
Deel dit bericht op

Uit de branche. Rian heeft bijna haar hele werktijd bij een groothandel gewerkt. Ze is begonnen als data typiste en vervolgens naar verkoop binnendienst, waarna ze zich ging richten op haar prachtige gezin. Een jaar of 8 later is ze weer bij de groothandel gaan werken op inkoop. Nadat het bedrijf failliet ging was Rian op zoek naar een nieuwe uitdaging en maakte ze een uitstap naar de uitvaartbranche. Gezien de onzekerheid werd dit hem toch niet en ging ze op zoek naar een nieuwe werkgever. En zo kwam ze bij VGE terecht.

Rian 1

Spil in het web. Rian is ene heuse spil in het web binnen VGE. Eigenlijk alles vanaf het moment dat een order binnen komt tot en met de factuur die gemaakt wordt komt bij haar te liggen. Debiteuren aanmaken, order aanmaken en bewaken, het transport regelen enz. Ze schakelt tussen sales, productie, inkoop, expeditie, financiën en management om alles vlekkeloos te laten verlopen. En als er vragen zijn vanuit klanten over bijvoorbeeld levertijd dan helpt Rian ze graag! Dat maakt de functie voor haar ook zo aantrekkelijk, je krijgt overal wat mee en zorgt ervoor dat het allemaal goed verloopt.

Professioneel. VGE volgens Rian is een bedrijf dat wil blijven ontwikkelen. Dat snel inspeelt op de markt en zich steeds meer richt op de professionele kant maar zichzelf als bedrijf ook steeds professioneler neerzet. Door vanuit oorspronkelijk de vijverbranche te zijn uitgegroeid tot een professioneel disinfectiebedrijf. Het bedrijf sluit aan bij waar op dit moment behoefte aan is: desinfecteren zonder chemicaliën.

Bezige bij. Als Rian niet alle touwtjes in handen heeft op kantoor dan slaat ze sinds kort een balletje op de tennisbaan. Je kunt haar ook nog vinden in de sportschool of gaat graag met de camper op pad samen met haar man, waarbij ze op de fiets de wijde omgeving verkennen. Wellicht loopt ze een keer voorbij met haar wandeltochten. Rian zou dit jaar eigenlijk de Alpe d’HuZes beklimmen voor het goede doel (KWF). Helaas kon dit niet doorgaan, maar de trip staat al gepland voor volgend jaar! Daarnaast is ze vrijwilliger bij een stichting die verschillende cursussen organiseert. Het belangrijkste is misschien toch wel het samenzijn met familie en vrienden. Iets wat nu helaas in mindere mate kan, maar waar Rian zeker van geniet.

 

Persoonlijke ontwikkeling. Rian heeft na een opleiding NLP en diverse cursussen alleen een fietstocht gemaakt naar Lourdes waarbij ze fysiek, mentaal en emotioneel de uitdaging aanging om in 12 dagen 1350 kilometer af te leggen in haar eentje. Ze vindt persoonlijke ontwikkeling dan ook heel belangrijk. Dat je als mens evenwichtig in het leven staat. Ze zou in de toekomst nog wel een keer een uitdaging aan willen gaan. Door zo op jezelf aangewezen te zijn leer je jezelf beter én van een andere kant kennen. Hoe ga je om in bepaalde situaties? Hoe redt je jezelf? Een specialistische kookclub ziet Rian ook nog wel zitten. Samen met haar man nieuwe gerechten en technieken leren. En mocht ze de tijd hebben dan wil ze graag creatief bezig zijn met naald en draad, bloemen of andere materialen en workshops/cursussen volgen om te blijven ontdekken en ontwikkelen.

Hoger niveau. Op zakelijk gebied heeft Rian weinig echte wensen of dromen liggen, zolang ze maar voor zichzelf bij kan blijven met het werk en collega’s. Ze is heel tevreden en werkt prettig bij VGE. Wat ze wel belangrijk vindt is dat er bij VGE veel respect is voor elkaar, dat iedereen binnen het bedrijf even belangrijk is en dat er onderlinge waardering is. Rian vindt het fijn om te zien dat we dit gevoel vasthouden ook al zijn we gegroeid en hoopt dat dit in de toekomst ook zo zal blijven.

 

Rian 2

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!