Even voorstellen... General manager

Vandaag stellen we graag iemand aan je voor van ons team; Arjan van der Spank. Hij is al een aantal jaar General Manager bij VGE B.V.

1 januari 2021
Deel dit bericht op

Intro

Ingerold. Voordat Arjan de General Manager werd van VGE had hij verschillende andere banen. Zo heeft hij in de verkoop gezeten van smokers en barbecues. Hij was daarnaast ook inzetbaar als projectmanager voor bedrijven. Via een oud collega is hij bij Sibo Fluidra terecht gekomen voor een project in de tuinbouw. Na ongeveer een jaar was het project afgerond en had Arjan zo prettig samengewerkt dat hij gevraagd werd om General Manager te worden bij VGE. Destijds vielen VGE en Sibo onder dezelfde structuur, wat maakte dat hij als het ware het bedrijf in is gerold via de zijdeur.

TOI5548 C

Managen. Zijn dagen bestaan vooral uit het managen van het bedrijf, het runt natuurlijk niet zichzelf. Als General Manager is hij eindverantwoordelijk voor alles dat binnen VGE gebeurt. Dit betekent in de praktijk dat Arjan veel bezig is met het bespreken van doelen en voortgang met verschillende collega’s. De tijd die er dan nog over zet hij zich in op commercieel vlak. Daarnaast is hij op dit moment druk bezig met het sturen van de bouw van het nieuwe pand voor VGE. Maar, geeft Arjan aan, het allerbelangrijkste is het ondersteunen van medewerkers in hun groei binnen het bedrijf.

Klantgerichtheid. Het belangrijkste waar VGE voor staat volgens Arjan is klantgerichtheid. Een persoonlijke tint, het bieden van oplossingen op maat en samen kijken naar de beste oplossing. Natuurlijk altijd met kwalitatief goede en betaalbare producten voor veilig desinfecteren.

Camping. Naast het managen van VGE heeft Arjan samen met zijn vrouw ook nog een kleine camping. Met zo’n 20 plekken is er altijd wel wat te doen aan onderhoud op het terrein. Zo zijn er op de camping ook verschillende ezels en landgeiten aanwezig die af en toe ook aandacht en verzorging nodig hebben. Om de camping soms even te ontvluchten werkt hij zich in het zweet bij crossfit of slaat een bal op de tennisbaan. En tegen af en toe een keer door de bagger crossen met zijn 4×4 jeep zegt hij ook geen nee.

20190723 200014 (003) Kl

Roadtrip. In de toekomst zou Arjan heel graag nog een keer een roadtrip maken naar Zuid-Afrika of Mongolië. En dan niet met zomaar een auto. Hij heeft, met wat hulp, een oldtimer brandweerwagen omgebouwd tot camper waarmee hij samen met zijn vrouw soms rondtrekt. En wat is er dan een beter vooruitzicht om een paar maanden richting én door zo’n prachtig land te rijden. Maar te zien wat je tegenkomt onderweg.

Hoger niveau. Voor het bedrijf ziet Arjan graag dat het blijft groeien. Niet alleen de verkoop of aantallen, maar ook het team zelf. Het stimuleren van medewerkers in persoonlijke groei binnen het bedrijf is een belangrijke pijler. Uiteraard zijn nieuwe collega’s ook meer dan welkom in het nieuwe pand. Door er samen voor te gaan kunnen we het bedrijf én de medewerkers naar een hoger niveau brengen.

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!