Stel je eigen profiel samen

Zelf je functieprofiel samenstellen? Kom werken op de afdeling Research & Development bij VGE. Volop innovatie en een legio aan taken en verantwoordelijkheden, waar we jou maar al te goed bij kunnen gebruiken.

We komen graag met je in contact. Laat ons jouw ideale functieprofiel weten, dan gaan we in gesprek. Mogelijk bouwen we binnenkort samen aan een hele mooie toekomst voor jou bij VGE

Functieprofiel

Stel zelf je functieprofiel samen

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue lagoon

Blue lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Logo VGE Site Xclear Xclear

Xclear is gedreven op het leveren van de beste desinfectie oplossing voor u. Van helder vijverwater tot een schoon bureau. Xclear biedt een breed arrangement aan water UV oplossingen voor vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website