Engineer R&D (0,8/1 fte)

Voor onze afdeling R&D zoeken wij een R&D Engineer (0,8/1 fte)

Straal jij net zo hard als onze UV-C lamp? Dan willen we jou graag zien shinen binnen ons R&D Team!

Wil jij werken in een Brabantse organisatie met een hands-on mentaliteit? Gaat jouw R&D hart sneller kloppen van het ontwerpen, analyseren, meedenken en implementeren van het product? Krijg jij energie van klantwensen vertalen naar daadwerkelijke oplossingen? Zo ja, dan zou jij wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor de positie van R&D Engineer bij ons bedrijf!                                                   

Wat ga je doen?
Als R&D Engineer bij VGE ben je betrokken bij het totale R&D proces. Van het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe producten en technische onderdelen tot het verbeteren van onze bestaande producten en elektrische componenten. Jij vertaalt de wens van de klant naar een nieuw product waarbij kwaliteit, innovatie, maakbaarheid en duurzaamheid worden meegenomen.
Daarnaast werk je intern mee aan projecten rondom het opstellen, verbeteren en onderhouden van gebruiksaanwijzingen en werkinstructies.
In deze functie werk je in een team met 5 collega’s. Ieder met zijn eigen expertise, maar samen staan jullie voor het succes van de organisatie. Het begint immers bij het idee!

Wat neem je mee?
Wij zoeken een persoon die bij ons past. Een persoon met de VGE mentaliteit die het belangrijk vindt zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een rijtje met opleidingsachtergrond, kennis en kunde ga je hier niet vinden, wel een opsomming van eigenschappen waarmee jij er wel komt bij ons:

 • Leergierig: jij wilt jezelf ontwikkelen. Niet alleen in je eigen vakgebied, maar je durft ook verder te kijken naar onze UV-C desinfectie oplossingen...
  Als jij die technische affiniteit hebt, helpen wij jou verder in ons vakgebied.
 • Analytisch denkvermogen: het uitpluizen van het probleem. Waar zit de bottleneck en hoe kunnen we deze oplossen? Natuurlijk neem je hier de wensen van onze klant in mee.
 • Meedenken: we vragen je actief en proactief mee te denken in onze processen en over onze producten. Samen komen we verder.
 • Hands-on: niet alleen maar denken, maar ook doen. Dit doen we in onze praktijkruimte. Labjas aan😉, opstelling in elkaar zetten en aan de gang.
 • Communicatieve vaardigheden: je weet jouw idee over te brengen naar je collega’s en onze klanten en bent in staat om over de voortgang te communiceren. Of het nu in het Nederlands is of Engels, geen probleem voor jou.

Over VGE
Wij zijn dé expert op het gebied van UV-C desinfectie oplossingen voor schoon en veilig water. In ons gloednieuwe pand in Schijndel ontwikkelen en produceren wij nieuwe duurzame producten op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector.

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samen gaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen! Maar ook onze personeelsuitjes worden gewaardeerd door onze medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,-
 • 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • 50% van jouw pensioenpremie wordt betaald door VGE
 • Iedere dag vers fruit in de kantine
 • Korting op je sportschoolabonnement
 • Werktijden in overleg te bepalen
 • Mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling

Zin om aan de slag te gaan?  

Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan voor 29 februari 2024 jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Arjan van der Spank (Managing Director), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkomgeving? Klik dan hier.

Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een Brabants worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

R&D Engineer (1 fte)

Sollicitatie pagina

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue Lagoon

Blue Lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Xclear Logo NEW Zwart Xclear

Xclear levert de beste desinfectie-oplossingen voor helder vijverwater. Van professional tot hobbyist, Xclear biedt een breed assortiment aan water UV-oplossingen voor alle soorten vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website