Over VGE

Wie zijn we en wat doen we?

VGE is in 1982 gestart en in ruim 40 jaar tijd is VGE uitgegroeid tot een specialist in UV-C apparatuur voor diverse branches, waaronder de zwembad-, vijver- en industriële markt.

Combineren van onze passie voor water en techniek

Schoon en veilig water is van levensbelang. Duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie is wereldwijd dan ook een belangrijk thema. VGE B.V. is zich daar als producent van UV-C apparatuur van bewust. Als bedrijf zijn we daarom gefocust op nieuwe duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van lucht en oppervlakte desinfectie. Dit doen we door onze passie voor techniek en kennis van water te combineren, wat resulteert in hoogwaardige producten en innovaties op het gebied van UV-C desinfectie.

CA4A9544

Export naar meer dan 70 landen

Als producent van UV-C apparatuur levert VGE vanuit haar moderne vestiging in Schijndel, kwalitatief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven en private labelklanten. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een eigen afdeling Productontwikkeling, die met regelmaat nieuwe hoogwaardige producten introduceert. Ook worden de bestaande producten continu kritisch bekeken en waar nodig doorontwikkeld. Onze productontwikkelaars zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige markt en de geldende veiligheidsnormen. 

Shutterstock 1178383213 [Omgezet]

Missie, visie en kernwaarden

"From domestic and commercial water filtration to industrial water management, VGE B.V. is a leading
manufacturer of innovative and sustainable UV-C disinfection solutions for clean and healthy water."

Missie VGE
Desinfectie van water  door middel van innovatieve, duurzame en klantgerichte UV-C toepassingen.

Visie  VGE

  • VGE heeft een passie voor UV-C als bron van veiligheid en gezondheid.
  • Onze technologische innovatie is een sterke troef die we voortdurend ontwikkelen en toegankelijk maken.
  • We gaan duurzaam om met mensen en middelen.
  • In alle bedrijfsprocessen staat de klantwens centraal.
  • We zijn een toonaangevende partner in UV-C oplossingen wereldwijd.

Kernwaarden

  • Toonaangevend/innovatief/duurzaam
  • Klant- en servicegericht/persoonlijke service
  • Professionele samenwerking/betrouwbare partner
  • Passie voor techniek

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!