Onze merken

VGE B.V. is het moederbedrijf en de producent van drie verschillende merken. Gebaseerd op de behoeftes van verschillende sectoren zijn de drie merken ontstaan: Blue Lagoon, Xclear en VGE Pro. Op deze manier kunnen we de perfecte UV-C oplossingen bieden voor elke sector of industrie.

Header Domestic Pools

Blue Lagoon

Blue Lagoon heeft UV-C units ontworpen voor spa & hottubs, particuliere en commerciële zwembaden. Elke sectie vraagt om een eigen manier van desinfecteren. Het verschil in zwembadgrootte, waterdruk en het aantal zwemmers is belangrijk bij het kiezen van de juiste UV-C unit voor waterbehandeling. Onze Blue Lagoon UV-C units zijn ontwikkeld om optimale desinfectieresultaten te genereren voor de sectoren. Alle systemen zijn gericht op het veilig maken van zwembadwater en zorgen ervoor dat zwemmers zich kunnen vermaken zonder last te hebben van de gebruikelijke irritaties door teveel chemische desinfectiemiddelen. 

Bezoek website
Xclear Samen Beeld KL

Xclear

Xclear biedt UV-C desinfectie oplossingen voor uw vijver. Om het leven van siervissen en vijverplanten zo goed mogelijk te maken is het belangrijk om de vijver gebalanceerd en in perfecte conditie te houden. Schadelijke micro-organismen kunnen zich gemakkelijk en snel verspreiden via lucht en bij aanraking van oppervlaktes. UV straling kan besmetting via lucht en oppervlaktes voorkomen.

Bezoek website
Industrieel Leidingssysteem Kl

VGE Pro

VGE Pro biedt UV oplossingen aan voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Bij het ontwikkelen van VGE Pro systemen draait het allemaal om efficiëntie en het gemak in onderhoud. De VGE Pro UV-C units zijn voorzien van een unieke Smart Pin Technology (SPT) of Single-end Bayonet Technology (SBT). Deze innovatieve technologieën zorgen ervoor dat de UV lampen efficiënt en intelligent worden geïntegreerd in het UV systeem. Daarnaast maakt de technologie het mogelijk om de lampen te vervangen en te onderhouden terwijl het systeem gevuld is met water. Tot slot is het met VGE Pro mogelijk om industriële UV oplossingen op maat te leveren.

Bezoek website

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!