Vacatures

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samen gaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen! 

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacatures:

Marketing Professional

Als Marketing Professional ga jij onze marketingafdeling verder vormgeven en professionaliseren. Je rolt onze marketingstrategie uit en zorgt ervoor dat onze online- en offlinecommunicatie uitingen hier naadloos op aansluiten. Daarnaast speel je een cruciale rol in het organiseren van de aanwezigheid van VGE op (inter)nationale beurzen, waar je de kans krijgt ons bedrijf en onze producten te promoten.

Denk je nu? Hé, hier word ik enthousiast van en ik ben toe aan de tweede of derde stap in mijn carrière, lees dan verder.

Technical Sales Support (1 fte)

Ben jij niet bang voor technische uitdagingen bij onze klanten? Dan hebben wij dé perfecte nieuwe functie voor jou bij VGE! Hier ga jij jouw vaardigheden optimaal benutten en de uitdagingen trotseren. Maak deel uit van ons team en laat zien dat jij de technische expert bent die wij zoeken.
We zoeken namelijk een:

Accountmanager (1 fte)

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met een passie voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties? Zie jij jezelf in de rol van sparringpartner voor onze klanten in de zwembadmarkt en/of voedingsmiddelenindustrie, lees dan verder.
Wij zoeken namelijk een:

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!