Vacatures

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samen gaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen! 

Momenteel hebben we de volgende openstaande vacatures:

Technical Sales Support (1 fte)

Ben jij niet bang voor technische uitdagingen bij onze klanten? Dan hebben wij dé perfecte nieuwe functie voor jou bij VGE! Hier ga jij jouw vaardigheden optimaal benutten en de uitdagingen trotseren. Maak deel uit van ons team en laat zien dat jij de technische expert bent die wij zoeken.
We zoeken namelijk een:

Accountmanager (1 fte)

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met een passie voor het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties? Zie jij jezelf in de rol van sparringpartner voor onze klanten in de zwembadmarkt en/of voedingsmiddelenindustrie, lees dan verder.
Wij zoeken namelijk een:

Allround Logistiek medewerker (1fte)

De ‘Engelbewaarder’ klinkt uit de luidspreker. Jij zit op je heftruck in ons magazijn en pickt de orders die jij moet picken. Vervolgens los je de vrachtwagen die inmiddels is gearriveerd en registreer je dit op de juiste manier in ons systeem.
Jij ziet het als een uitdaging om onze logistieke stromen goed te laten verlopen en ons magazijn van 2.000 m2 piekfijn in orde te houden. Denk jij nu: hé, dit klinkt als mijn nieuwe baan? Lees dan verder. Wij zoeken namelijk een

Hoe kunnen we je helpen?

Heeft u een vraag over ons bedrijf of onze producten? Neem dan een kijkje op de sites van onze verschillende merken of neem contact op voor meer informatie!