Allround Logistiek medewerker (1,0 fte)

Allround logistiek medewerker

De ‘Engelbewaarder’ klinkt uit de luidspreker. Jij zit op je heftruck in ons magazijn en pickt de orders die jij moet picken. Vervolgens los je de vrachtwagen die inmiddels is gearriveerd en registreer je dit op de juiste manier in ons systeem.

Jij ziet het als een uitdaging om onze logistieke stromen goed te laten verlopen en ons magazijn van 2.000 m2 piekfijn in orde te houden. Denk jij nu: hé, dit klinkt als mijn nieuwe baan? Lees dan verder. Wij zoeken namelijk een:

Allround Logistiek medewerker (1,0 fte)

Wat ga je doen?

De juiste spullen op de juiste plek op het juiste moment. Dat is ons motto! Jij zorgt ervoor dat onze goederen worden ontvangen en gecontroleerd en op de juiste manier worden opgeslagen. De registratie hiervan voer jij op secure wijze uit in ons systeem.

Daarnaast beheer je de opslag van onze goederen en signaleer je het als er tekorten ontstaan. Je pakt de te versturen goederen in en maakt ze transport klaar.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Samen met Johan, Simon en Noimin sta jij iedere dag klaar om onze klanten, maar ook collega’s van de afdeling productie, van de juiste producten te voorzien.  

Wat neem je mee?

Wij zoeken een persoon die bij ons past. Een persoon met de VGE mentaliteit die het belangrijk vindt zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een rijtje met opleidingsachtergrond, kennis en kunde ga je hier niet vinden, wel een opsomming van eigenschappen waarmee jij er wel komt bij ons:

 • Secuur: Ons magazijn is groot. Het is daarom van groot belang dat de producten op de juiste plek staan en goed worden geregistreerd. Op deze manier weten jij of je collega’s ze de volgende keer weer te vinden.
 • Resultaatgericht: Jij weet wat jouw taak is en kiest altijd de juiste route in ons magazijn. Jij maakt er een sport van om onze orders zo snel mogelijk, maar met de juiste kwaliteit te picken. Jouw goede rijvaardigheid op de heftruck en/of de pompwagen helpt jou hierbij.
 • Communicatie: Jij beheerst de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift.
 • Samenwerken: Met jouw collega’s werk je aan één doel. Het magazijn en de producten op de juiste manier beheren met zorg voor orde en netheid.

Over VGE
Wij zijn dé expert op het gebied van duurzame UV-C desinfectie oplossingen voor schoon en veilig water. In ons gloednieuwe pand in Schijndel ontwikkelen en produceren wij nieuwe duurzame producten op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven en private labelklanten.

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samen gaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen!

Ook onze personeelsuitjes worden gewaardeerd door onze medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 2.200 ,- en € 2650 ,- (afhankelijk van wat jij meebrengt)
 • 26 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • 50% van jouw pensioenpremie wordt betaald door VGE
 • Werktijden in overleg te bepalen.
 • Iedere dag vers fruit in de kantine
 • Korting op je sportschoolabonnement
 • Mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling.

Zin om aan de slag te gaan?  

Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan voor 15 juni 2024   jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Johan Burg (Productiemanager), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkplek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zin om aan de slag te gaan?  

Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan voor 15 juni 2024  jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Johan Burg (Productiemanager), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkplek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Allround Logistiek medewerker

Sollicitatie formulier

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue Lagoon

Blue Lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Xclear Logo NEW Zwart Xclear

Xclear levert de beste desinfectie-oplossingen voor helder vijverwater. Van professional tot hobbyist, Xclear biedt een breed assortiment aan water UV-oplossingen voor alle soorten vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website