Marketing Professional

Voordat je de deur binnenloopt van ons ultramoderne pand in Schijndel, heb jij al allerlei ideeën in je hoofd om deze week mee aan de slag te gaan. Je gaat vandaag jouw marketingplan afronden en bespreken met de directie, je begeleidt woensdag de fotoshoot voor de nieuwe catalogus en vrijdag zet je de puntjes op de i voor onze nieuwe ‘WerkenbijVGE’ website.

Jij gaat onze marketingafdeling verder vormgeven en professionaliseren. Je rolt onze marketingstrategie uit en zorgt ervoor dat onze online- en offlinecommunicatie uitingen hier naadloos op aansluiten. Daarnaast speel je een cruciale rol in het organiseren van de aanwezigheid van VGE op (inter)nationale beurzen, waar je de kans krijgt ons bedrijf en onze producten te promoten.

Denk je nu? Hé, hier word ik enthousiast van en ik ben toe aan de tweede of derde stap in mijn carrière, lees dan verder. Wij zoeken namelijk een:

Marketing Professional

Als Marketing Professional is geen dag voor jou hetzelfde. Jij bent vanuit jouw visie bezig om onze merken in diverse markten wereldwijd te versterken en de zichtbaarheid van onze innovatieve producten te vergroten. Jouw marketingcampagnes met originele ideeën en content vallen op en verrassen óns, maar ook onze klanten. Hiervoor maak jij optimaal gebruik van jouw creativiteit en onze socialmedia-kanalen en website. Deze positieve verandering weet jij ook op de juiste manier te meten en te monitoren. SEO en SEA zijn geen onbekende begrippen voor jou.
Je schakelt met gemak van het maken van strategische plannen naar operationele werkzaamheden en weet hierbij het overzicht te behouden. Dit totale speelveld geeft jou energie!

 Wat neem je mee?

Wij zoeken een persoon die bij ons past. Een persoon met de VGE-mentaliteit die het belangrijk vindt zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een rijtje met opleidingsachtergrond, kennis en kunde ga je hier niet vinden, wel een opsomming van eigenschappen waarmee jij er wel komt bij ons:

 • Creativiteit: Jij leeft voor de uitzinnige ideeën en jouw brein staat niet stil. Kom met voorstellen die ons omver blazen. Af en toe zullen we jou dan temperen, maar ook daar ga jij goed mee om.
 • Samenwerken: Met jouw collega’s werk je nauw samen om VGE én onze producten nog beter op de kaart te zetten. Samen met de accountmanagers weet jij de juiste marketing- en communicatiestrategieën te bedenken en uit te werken en samen met onze HR-adviseur ga je werken aan onze employer branding.
 • Passie: Onze passie voor techniek, water en duurzaamheid willen wij nog meer gaan delen met de wereld om ons heen. Met jouw bevlogenheid weet jij mensen enthousiast te maken en hierin mee te krijgen. Jij weet wat je wil en met deze energie ben jij in staat je doelen te bereiken.
 • Communicatie: Met jouw expertise op het gebied van communicatie weet jij de juiste toon aan te slaan voor onze externe, maar ook interne communicatie. Of het nu gaat om commerciële teksten, nieuwsbrieven of employer branding. Met jouw pakkende teksten bereik jij de juiste personen. In het Nederlands of Engels, no problem for you 😉.

 

Over VGE
Wij zijn dé expert op het gebied van duurzame UV-C desinfectie oplossingen voor schoon en veilig water. In ons gloednieuwe en duurzame pand in Schijndel ontwikkelen en produceren wij nieuwe duurzame producten op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven, installateurs en private labelklanten.

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samengaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen!

Maar ook onze personeelsuitjes worden gewaardeerd door onze medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Salaris tussen € 3.250,- en € 4.900 (afhankelijk van wat jij meebrengt)
 • 26 vakantiedagen en 6,5 ATV dag (bij fulltime dienstverband)
 • 50% van jouw pensioenpremie wordt betaald door VGE
 • Werktijden in overleg te bepalen
 • Iedere dag vers fruit in de kantine
 • Korting op je sportschoolabonnement
 • Mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling


Zin om aan de slag te gaan?  

Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.


Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Arjan van der Spank (Managing Director), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkplek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marketing Professional

Sollicitatie formulier

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue Lagoon

Blue Lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Xclear Logo NEW Zwart Xclear

Xclear levert de beste desinfectie-oplossingen voor helder vijverwater. Van professional tot hobbyist, Xclear biedt een breed assortiment aan water UV-oplossingen voor alle soorten vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website