Technical Sales Support (1 fte)

Technical Support

Ben jij niet bang voor technische uitdagingen bij onze klanten? Dan hebben wij dé perfecte nieuwe functie voor jou bij VGE! Hier ga jij jouw vaardigheden optimaal benutten en de uitdagingen trotseren. Maak deel uit van ons team en laat zien dat jij de technische expert bent die wij zoeken.

We zoeken namelijk een:

Technical Sales Support (1 fte)

Als Technical Sales Support ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige, technische ondersteuning aan onze klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten, nationaal en internationaal, voor vragen, problemen, reclamaties en ondersteuning die met onze UV-C oplossingen te maken hebben. Dit doe je per telefoon, mail of andere communicatiekanalen.

Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen, analyseer je de binnengekomen vragen en denk je mee in structurele oplossingen. Denk hierbij aan het opstellen van FAQ’s, instructies en technische informatie. Ook word je uitgenodigd om met jouw kennis mee te denken over productverbeteringen.

Kom je er zelf even niet uit? Geen probleem. Jouw collega’s staan voor je klaar. Samen blijven we onze klanten positief verrassen!

Wat neem je mee?
Wij zoeken een persoon die bij ons past. Een persoon met de VGE-mentaliteit die het belangrijk vindt om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Een rijtje met opleidingsachtergrond, kennis en kunde ga je hier niet vinden, wel een opsomming van eigenschappen waarmee jij er wel komt bij ons:

· Analytisch: Je bent in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en de juiste prioriteiten te stellen (affiniteit met techniek helpt jou hierbij).

· Oplossingsgericht: Jij denkt mee met onze klant en ontzorgt. Iedere keer kom jij met een passende oplossing.

· Sociaal vaardig: communiceren met collega’s, leveranciers en klanten, hier draai jij je hand niet voor om (ook niet als het in het Engels of Duits is).

· Leergierig: Kennis van onze producten gaan we jou bijbrengen. Als jij de wil hebt om jezelf te ontwikkelen, gaan we er zeker komen.

· Gestructureerd: In alle hectiek ben jij in staat om het overzicht te behouden.

Over VGE
Wij zijn dé expert op het gebied van duurzame UV-C desinfectie oplossingen voor schoon en veilig water. In ons gloednieuwe en duurzame pand in Schijndel ontwikkelen en produceren wij nieuwe duurzame producten op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven, installateurs en private labelklanten.

VGE is een echte Brabantse organisatie waar humor, gemoedelijkheid, hard werken en professionaliteit samengaan. We zijn een kleine organisatie en hebben korte lijnen. We zetten onze medewerkers graag centraal en spelen daarom in op hun behoeftes en kwaliteiten. We omschrijven onszelf graag als informeel en collegiaal. Successen? Die vieren we samen! En ook onze personeelsuitjes worden gewaardeerd door onze medewerkers.

Wat bieden wij?

· Salaris tussen € 2.500,- en € 3.400,-

· 26 vakantiedagen en 6,5 ADV-dagen op basis van een fulltime dienstverband

· 50% van jouw pensioenpremie wordt betaald door VGE

· Iedere dag vers fruit in de kantine

· Korting op je sportschoolabonnement

· Werktijden in overleg te bepalen

· Mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling

Zin om aan de slag te gaan?
Denk je nu: dit is de baan waarop ik heb gewacht? Stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en cv naar hr@vgebv.nl, ter attentie van Moniek Hanssen.

Heb je nog vragen over de functie, neem dan contact op met Arjan van der Spank (Managing Director), telefoonnummer 088-222 1999. Ben je benieuwd naar je toekomstige werkplek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie/thee en een rondleiding en misschien wel een worstenbroodje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Technical Sales Support

Sollicitatie formulier

Logo VGE Site Blue Lagoon Blue Lagoon

Blue Lagoon UV-C technologie is een duurzame en veilige manier voor het desinfecteren van zwembadwater. UV-C breekt chlooramines af die de onplezierige geur van chloor veroorzaken. En het helpt om fysieke symptomen zoals rode ogen, huidirritatie en luchtwegproblemen te voorkomen.

Bezoek website

Xclear Logo NEW Zwart Xclear

Xclear levert de beste desinfectie-oplossingen voor helder vijverwater. Van professional tot hobbyist, Xclear biedt een breed assortiment aan water UV-oplossingen voor alle soorten vijvers. Daarnaast biedt het lucht en oppervlakte desinfectie systemen voor algemeen gebruik.

Bezoek website

Logo VGE Site VGE Pro VGE Pro

Het VGE Pro assortiment bestaat uit een complete selectie van industriële desinfectie systemen gebaseerd op UV-C technologie. De UV systemen maken water, lucht en oppervlaktes schoon, veilig, gezond en vrij van algen, bacteriën en virussen.

Bezoek website